2-3 חצילים פרוסים (עם הקליפה)
שמן זית להברשה
למילוי:
250 גרם גבינה בולגרית מפוררת
150 גרם גבינת קשקבל מגורדת (אפשר כל גבינה קשה)
2 בצלים ירוקים קצוצים
חופן עלי בזיליקום קצוצים
פלפל צ׳ילי קצוץ (לא חובה)
3 כפות חציל קלוי (אפשר קנוי)
3 כפות פירורי לחם תבליני מימון
1 ביצה
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס תבליני מימון
מלח לפי טעם אישי
לרוטב:
1 צנצנת רוטב עגבניות שרי לשקשוקה של תבליני מימון.
3 כפות שמן זית
מעט מלח ופלפל שחור
מתכון של ענת אלישע.