דג סלמון חריף

עד שעה

חומרים:

  • 500 גרם דג סלומון פרוס
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 ראש שום טרי כתוש
  • 6 עגבניות מרוסקות
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • סלרי (מקלות) קצוץ דק
  • 2 כפיות סחוג ירוק
  • מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

1. משרים את הסלמון לפני הכנתו במים ולימון כשעה.

2. בסיר רחב ועמוק מניחים את כל המצרכים ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.

3. מוסיפים את הדג ומבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית. מגישים מיד.