4 חתיכות חזה עוף.
3 עגבניות קשות קטנות אדומות ויפות חתוכות לרבעים – שימו לב את הפריסה יש לעשות לאורכה של העגבנייה ולא לרוחבה.
1 כפית שטוחה טימין יבש.
כ-5 גבעולים טריים ויפים של זעתר.
1 כף סילאן.
2 כפות חרדל דיז’ון.
1/2 כוס מים – רק במידת הצורך.
לתיבול החזה עוף:
1כפית של פלפל ארבע עונות מטחנה.
1 כפית שטוחה מלח ים מטחנה.
תרסיס שמן קנולה.
4 מנות
אופן הכנה:
הכנת הרוטב:
*ניתן לקשט בזעתר ולהוסיף גם מעט מהטימין היבש.
בתאבון!