1 חבילת טורטיות קוטר 15 ס״מ
רוטב ברביקיו/קטשופ
1 שקית קריספ פנקו זהוב
לחזה עוף:
4 בצלים בינוניים פרוסים דק.
800 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
4-5 כפות שמן זית/אחר
1 כפית גדושה תבלין גריל עוף
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח (לפי טעם אישי)
לסלט עגבניות:
3 עגבניות קצוצות
1 בצל סגול קצוץ
1/2 צרור כוסברה קצוץ
ליים שלם סחוט
מלח לפי הטעם
3 כפות שמן זית
להגשה:
עלי חסה קצוצים
ספייסי מיונז
בתאבון.
*מתכון צילום ועריכה – ענת אלישע