1 קילו צוואר כבש פרוס
חופן משמשים מיובשים
חופן שזיף מיובש
חופן צימוק צהוב
חופן חמוציות מיובשות
חופן שקדים ואגוזים מכל סוג
1 כפית גדושה ראס אל חנות
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף סילאן
1 מקל קינמון
2 בצלים סגולים קצוצים גס
מלח הימלאיה
שמן זית
טנזיה על שלל הגרסאות שלה זאת המנה הכי חגיגית שיש בעיניי, טעמי הכבש המתקתקים עם הפירות יבשים, האגוזים השקדים התבלינים והסילאן המעולה של תבליני מימון , מוגש לצד קוסקוס או אורז ויש לכם מנה חגיגית שתמתיק לכם את השנה .
מתכון של איתי אדרי.