חומרי הגלם:
לרוטב:
הכופתאות:
1. מבשלים את תפוחי אדמה עם הקליפה במים עד ריכוך.
2. קולפים ומועכים באמצעות מזלג לפירה חלק.
3. מערבבים את פירה תפוחי האדמה עם הפרג, מעט סוכר, צימוקים, מלח, פלפל, צ’ילי חריף, כוסברה טחונה, כמון והל טחון.
4. מגרדים פנימה את הגבינה, מוסיפים את הקמח והקשיו וממשיכים לערבב. יוצרים מהתערובת קציצות (נעזרים בקערית עם מים), מטגנים בשמן חצי עמוק או מסדרים על תבנית מרופדת ניר אפייה, מרססים בתרסיס שמן ואופים 10-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
הרוטב:
1. מחממים שמן בסיר גדול ושטוח ומוסיפים בצל, ג’ינג’ר ושום ומערבבים.
2. מוסיפים את כל התבלינים ומטגנים 2 דקות עד שריח התבלינים עולה.
3. מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עוד 10-15 דקות.
4. מוסיפים את הקשיו והשמנת ומרסקים את הרוטב בבלנדר מוט.
5. מביאים את הרוטב לרתיחה עדינה, מוסיפים את הפרג והכופתאות וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עוד 15 דקות.