מערבבים מחצית מכמות החלב עם המים והסוכר ומחממים על אש קטנה עד להמסת הסוכר.
בקערה נפרדת מערבבים את יתרת הקורנפלור והקמח כך שלא יהיו גושים.
מעבירים את המסה לסיר ומערבבים בעזתר כף עץ.
ברגע שהמסה מבעבעת ומתחילות הבועות, יש לכבות את האש.
מוסיפים פנימה את החמאה, סוכר הוניל ותמצית הוניל, מערבבים קלות לאיחוד ומעבירים מיד למיקסר עם וו בלון ומקציפים במשך 10 דקות.
יוצקים את המסה לתבנית פיירקס, מעבירים למקרר לצינון.
לפני ההגשה מפזרים קינמון טחון / שוקולד / קוקוס.