לאורז:
1 כוס אורז לבן
2 כוסות מים רותחים
1 כף סוכר
למילוי:
300 גרם שוקולד לבן
אגוז מוסקט תבליני מימון
קינמון טחון תבליני מימון
הל טחון תבליני מימון
למילוי:
1.ממיסים את השוקולד הלבן ומוסיפים את התבלינים. שופכים לתבנית סיליקון עם שקעים קטנים את השוקולד ומעבירים להקפאה.
לאורז:
2. שופכים כוס אורז לסיר ומוסיפים מים רותחים. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מכבים את האש (בלי לפתוח את המכסה) וממתינים עוד 5 דקות.
3.פותחים את הסיר ומעבירים את האורז לתבנית שטוחה על מנת שיתקרר מהר ואחיד. בינתיים מוציאים את השוקולד שלנו מהמקפיא ומחלצים מהשקעים.
4.לאחר שהאורז הצטנן לגמרי, לוקחים ביד חופן אורז ולשים אותו מעט כדי לגרום לו להיות דביק יותר.
5. יוצרים צורה של פיתה על היד, מכניסים את השוקולד פנימה וסוגרים היטב.
6.מטגנים בשמן עמוק את הכדורים עד להזהבה ומצפים בסוכר מתובל.
מתכון וצילום: בר פיירמן