סלט בורגול ורימונים

חומרים:

1 כוס בורגול עבה

1 כוס גרגירי רימון

1 תפוח גרנד סמית חתוך לקוביות קטנות

1/4 צרור שמיר קצוץ

1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ

1/4 צרור כוסברה קצוץ

2 גבעולי סלרי קצוצים

3 בצלים ירוקים קצוצים

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

3 כפות מיץ לימון

1/2 כפית פלפל לבן

1 כפית שטוחה מלח (או לפי הטעם)

2 כפות סילאן 100% טבעי

3 כפות שמן זית

אופן הכנה:

  1. מניחים בקערה את הבורגול ומוסיפים 3 כוסות מים רותחים. מערבבים ומכסים.
  2. מניחים בצד לחצי שעה. מסננים היטב ומצננים.
  3. מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה (כולל הבורגול המסונן)
  4. מוסיפים את התבלינים.
  5. מערבבים היטב ומגישים.

 

 

צילום ומתכון: ענת אלישע