250 גרם פסטה ממולאת טרייה או פסטה מסולסלת
5 גבעולי אספרגוס
1 כוס שעועית ירוקה
1 כוס עגבניות שרי צלויות
1 כפית עליי זעתר מיובש
1/2 חצי פלפל צ’ילי פרוס דק
120 גרם מיני כדורי מוצרלה
תיבול:
3 כפות שמן זית
1 כפית עלי זעתר מיובש
2 כפות מיץ לימון lemon tree
1 כפית מלח אטלנטי
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. חותכים את עגבניות השרי לחצאים, מפזרים מעט מלח וככפית שמן זית ואופים כ-8 דקות.
3. מביאים סיר עם מים לרתיחה, חולטים את השעועית הירוקה כ- 3 דקות, מוציאים למי קרח.
מיד לאחר מכן חולטים את האספרגוס כ-2 דקות ומוצאים למי קרח.
4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
5. מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומתבלים. מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר.