סלמון בחרדל, לימון ודבש של אהרוני

עד 15 דקות

חומרים:

  • שמן זית
  • 4  פילה סלמון
  • 1 כף דבש
  • 4 כפות מיץ לימון
  • 2 כפיות חרדל
  • שבבי צ’ילי
  • מרווה
  • מלח, פלפל
  • אספרגוס טרי
  • מים רותחים
  • תלתלי בצל ירוק

אופן הכנה:

1. מערבבים דבש עם מיץ לימון, חרדל ומעט שבבי צ׳ילי.
2. מצמידים עלה מרווה לפילה הדג, ממליחים ומפלפלים.
3. צורבים בשמן זית מכל הצדדים, יוצקים את תערובת הלימון לזיגוג של דקה.
4. חולטים את האספרגוס ומגישים את הסלמון על האספרגוס החלוט ומעטרים בתלתלי בצל ירוק.