חומרים לסלט עגבניות שרי:
1. מערבבים היטב את הבשר עם כל המרכיבים.
2. חוצים את הפיתות לחצי ולמלא בכל פיתה כמות נדיבה וצפופה של בשר.
3. מחממים מחבת פסים ללא שמן. על כל חצי פיצה מרססים כמות נדיבה של שמן מכל הכיוונים ומטגנים מכל הצדדים, כולל הצד העליון והפתוח של הפיתה. (בעדינות שלא תיקרע).
4. מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים את כל הפיתות שטוגנו על נייר אפיה.
מבשלים כ-10 דקות נוספות בתנור.
הכנת הסלט:
חוצים את העגבניות לחצי ומוסיפים את שאר המרכיבים.
מערבבים ומתבלים בסמוך להגשה.
(מומלץ מאוד להגיש עם טחינה)