8 פטריות שמפיניון טריות גדולות ללא רגליים מרוקנות ונקיות.
תרסיס שמן זית.
מלח ים מטחנה.
למילוי הפטריות :
1/2 קילו בשר טחון איכותי .
כ- 4 גבעולים של פטרוזיליה עלים בלבד קצוצים.
1/2 כפית אגוז מוסקט.
1/2 כפית מלח.
1 בצל מגורד סחוט מנוזלים.
לרוטב:
3 גבעולים של בצל ירוק חתוך לאורכו.
1 כפית גדושה של סוכר.
1 כפית שטוחה של מלח.
1 כפית שטוחה שום גבישי.
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות.
1/2 1 כוס מים רותחים.
6 מנות
תחילה מחממים תנור ל-180 מעלות
אופן הכנה:
הכנת הרוטב:
בתאבון!