1 חבילה פסטה פנה
2 ביצים
1/2 כוס פרמזן
רוטב עגבניות שרי לפיצה
גבינת מוצרלה
זיתים
1.מבשלים חבילת פסטה פנה במים עם מלח עד לריכוך מלא. (לא אל דנטה)
2.מסננים ומקררים מעט. (לא לשטוף מתחת לברז)
3.שמים בקערה את הפסטה ושוברים פנימה שתי ביצים. שמים חצי כוס פרמזן מגורד ומערבבים.
4.שמים בתבנית עגולה נייר אפייה ושופכים פנימה את תערובת הפסטה.
5.מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות במשך כ – 10 דקות.
6.מורחים רוטב עגבניות שרי לפיצה, מפזרים מוצרלה וזיתים.
7.מכניסים לתנור לעוד כ 15 דקות.
מתכון וצילום: קובי אדרי