1 ק”ג חזה הודו נקבה (חצי “פרפר” לערך), נקי מעור ומשומן
למשרה:
2 כוסות מים רותחים
1 כף מלח גס
1 כף דבש
1 כף פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל שחור גרוס
3 עלי דפנה
3 שיני שום קצוצות
לציפוי:
1 כף דבש
1 כפית מחוקה מלח
4 כפות חומץ שרי
1 כף מחוקה צ’ילי יבש
1 כפית מחוקה זרעי חרדל
לתפוחי אדמה:
4 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
מיץ מלימון אחד
2-3 כפות שמן זית
1 כפית פלפל שחור
קליפה מלימון אחד
מעט מלח
להגשה:
חרדל