מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים את הקצוות ואת הצדדים כך שיווצר לנו ריבוע.
חותכים כל תפו״א לשתיים שלוש פרוסות.
מניחים כל פרוסה בין שני שיפודים, ובעזרת סכין חדשה חותכים בצד אחד חריצים לאורך ובצד השני חריצים באלכסון.
משפדים את תפוחי האדמה ומעבירים לתבנית, מרססים בשמן ומוסיפים את התיבול.
מעבירים לאייר פריי או לאפייה בתנור בחום של 200 מעלות למשך 30 דקות (לאחר בערך 15 דקות הופכים את הצ’יפס ונותנים לו עוד 15 דקות של אפייה או עד שהוא הופך לקריספי).