ראש השנה הוא סיבה מצויינת להכין את הסיר הבא, הוא יגנוב את ההצגה וימתיק את בואה של השנה החדשה עבורכם ועבור יקירכם
1. חותכים את הבשר לריבועים בעובי של כ 3 ס”מ.
2. מטגנים בשמן זית את הבשר משני צידיו עד השחמה ומניחים בצלחת בצד.
3. מטגנים (באותו שמן) את הבצל עד שיהיה מעט שקוף, מוסיפים סילאן ושלושת רבע מהכמות של הפירות היבשים ומקלות הקינמון (את השאר מוסיפים לקראת סוף הבישול).
4. מוסיפים את הבשר ואת התבלינים.
5. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
6. מוסיפים את המים ומביאים שוב לרתיחה.
7. מעבירים את האש ללהבה נמוכה ומבשלים על אש נמוכה עם מכסה כשלוש שעות.
8. מוסיפים את הפירות היבשים שהנחנו בצד, מבשלים ביחד עוד כעשרים דקות.