12 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים עם הקליפה
שמן זית להברשה
מלח הימלאיה דק / מלח רגיל
מלית:
1 גביע קוטג’ 5% ומעלה
150 גרם מוצרלה (אפשר גם פחות)
1/4 כפית מלח הימלאיה דק /מלח רגיל
1/4 כפית פלפל שחור טחון
1 כפית תערובת עשבי תיבול בסגנון ים תיכוני
1/4 כפית שום טחון
תוספות:
פטריות, תירס, זיתים, תרד קצוץ, בולגרית, מוצרלה ו/ או כל מה שמתחשק.
הערות: במידה ותפוחי האדמה גדולים, יש להשתמש ב-6 תפוחי אדמה ולחלק אותם לחתיכות.
מתכון צילום ועריכה: בתיה סורק