חומרים:

400 גרם דג ים לבן, טחון (דניס, לברק, אינטיאס ועוד)
1/2 צרור עירית
1/2 צרור עלי כוסברה
1/4 צרור נענע
1/4 כפית זנגביל טחון תבליני מימון
1/4 כפית כוסברה טחונה תבליני מימון
1/2 כפית שום טחון תבליני מימון
קליפת לימון מגורדת דק מ-1/2 לימון
3 כפות שמן זית
1/4 כפית פלפל שחור טחון תבליני מימון
1/2 כפית מלח
1/4 כפית צ’ילי גרוס תבליני מימון

אופן הכנה:

1.פורסים דק את העירית וקוצצים דק דק את הכוסברה והנענע. מעבירים לקערה.
2.מוסיפים את שאר המצרכים ושמים ביחד לקבלת תערובת דביקה שמתגבשת בידיים.
3.מרטיבים מקלות עץ במים במשך כמה דקות.
4.יוצרים צורת קבב מהתערובת ומשחילים על שיפוד העץ. בשלב הזה אפשר לשמור במקרר מכוסה עד 6 שעות.
5.צורבים מכל הצדדים על מחבת פסים או מחבת רגילה עם מעט שמן זית ומגישים.