קציצות ברוקולי מטוגנות או אפויות

עד שעה

חומרים:

  • 1/2 שקית (כ-400 גרם) של ברוקולי קפוא
  • 1/4 1 כוס קוואקר
  • 1 גזר מגורד (על הכי דק בפומפייה)
  • 1 כפית שטוחה של אגוז מוסקט
  • 1 כפית שטוחה של פלפל שחור טחון
  • 1 כפית מלח
  • 2 ביצים

אופן הכנה:

1. משרים את הברוקולי במים רותחים למספר דקות,מסננים את המים וקוצצים דק דק.
2. מוסיפים את הגזר המגורד.
3. סוחטים את תערובת הברוקולי והגזר מנוזלים, מוסיפים את הביצה, התבלינים והקוואקר.
4. מטגנים בשמן קנולה כשתי דקות מכל צד או אופים בתנור כאשר מרססים שמן קנולה מעל ומתחת לכל קציצה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות.
5. מגישים לצד גבינת שמנת או טחינה.

*8 קציצות בינוניות