המרכיבים לתבנית/סיר חרס בקוטר 28:
2 יח׳ בטטה כתומה קטנות וקלופות
2 יח׳ בטטה לבנה קטנות וקלופות
2 יח׳ קישואים עבים ושטופים בקליפתם.
4 יח׳ חצילונים/חציל גדול צר וארוך
3 יח׳ תפוחי אדמה קטנה וקלופים
4 עגבניות קשות במיוחד שטופות (ממליצה על זן תמר)
3-4 בצלים סגולים קטנים
לרוטב:
1 צנצנת רוטב עגבניות שרי בזיליקום
3 כפות שמן זית
מעט מלח ופלפל לבן/שחור תבליני מימון
לירקות:
1/4 צרור פטרוזיליה קצוץ
1 צרור עלי בזיליקום קצוצים
3 כפות שמן זית
1 כפית חומץ בלסמי מצומצם
מעט מלח