רצועות אנטריקוט, בצל, פטריות וערמונים

כ- 20 דקות

חומרים:

500 גרם אנטריקוט טרי חתוך לרצועות  דקות – תבקשו מהקצב שיחתוך לכם – את הרצועות אנחנו ממליצים לתבל מראש בשמן זית, מלח גרוס ממטחנה, ופלפל שחור שלם גרוס ממטחנה .

1 חבילת ערמונים קלופים ומוכנים מראש.

2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות.

1 חבילת פטריות שמפיניון טריות.

2 כפות יין אדום יבש – לא חובה אבל מוסיף.

1 כפית נדיבה בהרט.

1 כף שטוחה של מלח.

1 פלפל שחור שלם מטחנה.

אופן הכנה:

את המנה הזו תכינו לאורחים שאתם הכי אוהבים, מדובר במנה שעושה טוב על הלב ונעים מאוד בבטן וכל זה במינימום זמן.

אופן הכנה:

  1. במחבת גדולה שטוחה ועבה מטגנים את הבשר עד הזהבה ומניחים בצד על צלחת .
  2. מטגנים בצל עד הזהבה, ומוסיפים את הפטריות.
  3. מוסיפים את הערמונים והתבלינים וממשיכים להקפיץ יחד כ- 3 דקות.
  4. מוסיפים את הבשר ומיד אחר כך גם את היין.

*מידת העשייה של הבשר צריכה להיות רכה.

*מומלץ להגיש לצד פירה או בבאגט.