500 גרם אנטריקוט טרי חתוך לרצועות דקות – תבקשו מהקצב שיחתוך לכם – את הרצועות אנחנו ממליצים לתבל מראש בשמן זית, מלח גרוס ממטחנה, ופלפל שחור שלם גרוס ממטחנה .
1 חבילת ערמונים קלופים ומוכנים מראש.
2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות.
1 חבילת פטריות שמפיניון טריות.
2 כפות יין אדום יבש – לא חובה אבל מוסיף.
1 כפית נדיבה בהרט.
1 כף שטוחה של מלח.
1 פלפל שחור שלם מטחנה.
את המנה הזו תכינו לאורחים שאתם הכי אוהבים, מדובר במנה שעושה טוב על הלב ונעים מאוד בבטן וכל זה במינימום זמן.
אופן הכנה:
*מידת העשייה של הבשר צריכה להיות רכה.
*מומלץ להגיש לצד פירה או בבאגט.